maandag 9 september 2013

Groepsindeling Essays


Beste studenten,

Fijn dat het jullie gelukt is om tot een groepsindeling te komen. Het is even improviseren met de nieuwe ELO en het is erg prettig dat jullie daar zo goed aan meewerken. Onderstaande verdeling lijkt me prima. Plaats je essay gewoon als blogbericht en reageer op elkaar via de 'opmerkingen'-functie. Die reacties mogen best uitgebreid zijn (zie richtlijnen bij de opdrachten).

Uiteindelijk moet iedereen minstens twee keer een reactie plaatsen op het essay van één van de anderen. Lukt het om hiervoor ook een verdeling te maken? Het gaat erom dat elk essay een inhoudelijke reactie krijgt. Omdat jullie met een kleine groep zijn, gaat dat misschien vanzelf goed. Ik laat het aan jullie eigen inzicht over; het is je eigen verantwoordelijkheid dat je voldoende deelneemt aan de discussies. Maar de ervaring leert dat naarmate de weken vorderen en de drukte zal toenemen, het reageren op elkaars teksten in het gedrang kan komen.

Ikzelf zal elke week op vrijdagmiddag of maandagochtend reageren op de discussies van de voorgaande week. Vandaag of morgen ontvangen jullie via de mail een reactie op jullie leeslijsten.

Ik zie nu al uit naar jullie leeservaringen en discussies!
Veel succes, Floor

Week
Essay / genre
student
Week 2
1.    Klassiekers
 
Suzanne
Week 3
 
2.    Humoristische verhalen
 
Marjan
 
3.    Spanning en avontuur
 
Paul
Week 4
 
4.    Hier-en-nu-verhalen
 
Krista
 
5.    Andere culturen
 
John
Week 5
 
6.    Historische jeugdboeken
 
Suzanne
 
7.    Oorlogsverhalen
 
Marjan
Week 6
 
8.    Sprookjes en dierenverhalen
 
Paul
 
9.    Fantasieverhalen en  Griezelverhalen
Krista
Week 7
 
10.  Poëzie            
 
John

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.